Bestel en win

Our new flyer / Onze nieuwe folder

Soon at the flowershops, photoshops and expo′s / Binnenkort in de bloemenwinkels, fotowinkels en op de beursen verkrijgbaar

 

Me


 


On monday 31 december - we are open and we can surprise you with an amazing honeymoon to Dubai, Ankara(Turkey) or any countries in Europa. Choose your dream location but at first order a fruit table from Fruitful Life & Wedding... :)

 

BESTEL NU UW NOSTALGISCHE FOTOSERIE

EN WIN EEN KORTINGBON MET 10% KORTING!

(deze actie is geldig vanaf 1 oktober 2012 t/m 1 oktober 2013)

 

September 29th (Sunday) 2012 /

29 september (zondag) 2012

I had the honour to be photo assiistant by Károly Almos The Hungarian Court Photographer last friday on 14th september in Katwijk.

Ik had de eer om assistent te zijn bij Károly Almos de Hongaars Hoffotograaf op laatse vrijdag op 14 september in Katwijk.

Powered by Power House who invited different companies to make a lot of fun on the Customer´s Day. Like Catering Company Dolce Vita, illusionist Celsius, cabaret performer Ellen Dikker.

Mede mogelijk gemaakt door Power House die verschillende bedrijven uitnodigde om het sfeer vrolijker te maken op Klantendag 2012. O.a. Catering Company Dolce Vita, illusionist Celsius, cabaretier Ellen Dikker.

 

 

http://www.nostalgischfotograaf.nl/

If you order a photo sessie from Károly Almos Court Photographer, you will receive a card from Fruitful Life & Wedding with 10% discount which you can use for any kind of “fruitful” catering and on any kind of parties.

Als u een fotoserie van Károly Almos Hoffotograaf bestelt, u zal een bon ontvangen van Fruitful Life & Wedding met 10% korting daarop wat vrijblijfend kan geruiken voor alle soort “fruitful” catering en alle soorte feestjes.

 

 


 

 

Wederom een nieuwe speler op de markt van dagdeal-sites, geïnitieerd door Wegener Media. Dit initiatief wordt nu uitgerold in Arnhem en Nijmegen, andere regio’s waar Wegener actief is zullen snel volgen is de verwachting. Dirk Renders, manager Sweetdeal, verwacht dat ze met het omvangrijke lokale netwerk van Wegener de lokale adverteerder optimaal van dienst kunnen zijn. 

BESTEL NU UW FRUITBUFFET EN WIN!

(deze actie was geldig t/m 20 september 2010)

We zijn aan het ideeën verzamelen, wat voor huwelijk cadeau kunnen we aan jullie geven. Als jullie op tijd onze website vinden en het budget valt mee, er zijn verschillende mogelijkheden: reis, cosmetische producten etc.

Info: Hongarije is onder andere bekend vanwege de vele warmwaterbronnen, kuuroorden, dorpjes, vruchtbare laagvlaktes, de Donau rivier en een veelbewogen geschiedenis. Siofok aan het Balatonmeer is daarnaast een ideale plek voor een betaalbare huwelijkreis in Hongarije. De vele watersportmogelijkheden en morderne cafe en restaurants in Siofok trekken veel jongeren naar dit gebied.

Dit langwerpige meer is een van de grootste in Europa. Het wordt vaak 'de speeltuin van de natie' genoemd. Balaton is verdeeld in de zuidkust, een lang stuk met hoge hotels en kleine stranden, en de noordelijke kust, die meer historische steden en bezienswaardigheden, bergtochten en betere wijnen te bieden heeft.

Paardrijden
Hongarije en paarden gaan goed samen. Hongarije is een van de weinige plaatsen in de wereld waar u paard kunt rijden of een rijtuig zo vrij als de mensen deden in het verleden. Vandaag de dag zijn er veel verschillende maneges vlakbij Budapest en op het platteland waar de gasten unnen genieten van het paardrijden onder begeleiding of met excursies, die vaak samen gaan met paardenshows en goedkope accommodaties in de stijl van het platteland.
Watersport
De Hongaarse meren en rivieren bieden watersporters ruime mogelijkheden voor een geslaagde vakantie. Langs het Balatonmeer worden zeilboten, surfplanken en waterski's verhuurd. De Donau heeft zijn blauwe onschuld allang verloren en het is dan ook sterk af te raden erin te zwemmen. Dat geldt ook voor de kanalen die in verbinding staan met de Donau.
Wandelen
Ideale wandelgebieden zijn het Balaton felvidek die het landschap op de noordelijke oever van het Balatonmeer bepaalt, en het zich daarachter verheffende dichtbeboste Bakony-gebergte.
Fietsen
De laatste jaren is Hongarije als fietsvakantieland sterk in populariteit gestegen. In het overvolle West-Europa ben je als fietser vaak je leven niet zeker, terwijl het in de Midden-Donauvlakte op de landwegen nog rustig is. Onderweg eten en drinken is goedkoop.
Wintersport
Het Hongaarse wintersportgebied bij uitstek is het Bukkgebergte in het noordoosten, ten westen van Miskolc. Er kan geskied worden in Bankuti op de 968 meter hoge Balvan, en in Dobogoko, een magistraal berggebied. Ook in het grensgebied met Oostenrijk kan geskied worden.
Kuren
Thermale baden Hongarije telt meer dan duizend heilbronnen. De rondom de bronnen ontstane Korperkultur heeft zich in de loop der eeuwen vertaald in bad- en kuuroorden en later kuurhotels.
Het Balatonmeer
Dit langwerpige meer is een van de grootste in Europa. Het wordt vaak 'de speeltuin van de natie' genoemd. Balaton is verdeeld in de zuidkust, een lang stuk met hoge hotels en kleine stranden, en de noordelijke kust, die meer historische steden en bezienswaardigheden, bergtochten en betere wijnen te bieden heeft.

UITSTAPJE
Boedapest en Pecs* ontdekken
Voor sommigen is het liefde op het eerste gezicht, anderen gaan pas na een wat langere kennismaking van Boedapest houden. Maar iedereen is het er over eens dat Boedapest een van de mooist gelegen steden ter wereld is. Deze grote metropool van twee miljoen inwoners wordt door de Donau in tweeen gedeeld: aan de ene kant ligt het heuvelachtige Boeda en aan de andere kant het vlakke Pest. Het panorama van de Donau-oevers is door de UNESCO op haar werelderfgoedlijst geplaatst. Als je in de avonduren de verlichte stad ziet, begrijp je meteen waarom.

(*De Hongaarse stad Pécs is vorig jaar verkozen om samen met Istanbul in Turkije en de Duitse stad Essen een van de drie culturele hoofdsteden 2010 te zijn. Pécs wil de brug vormen van West- naar Oost-Europa en de landen van de Balkan. Gelegen op de voormalige noordelijke grens van het Romeinse rijk, later op die van het Ottomaanse rijk en al honderden jaren een belangrijk migratiegebied voor Duitstaligen die naar Centraal-Europa kwamen, vormt Pécs haast vanzelfsprekend nu en in de toekomst de poort naar de landen op de Balkan die in 2010 zelf nog geen lid van de EU zullen zijn.)
BRON: www.crossair.nl/html/landeninfo/hongarije.php

Bestel vandaag nog een fantastisch fruitbuffet en win die droomreis!

Comments:

Groes: I hosted Szilvia two times. We talked many late hours about expectations, believes and opportunities in life. Szilvia is someone who never stops talking, because there is so much to talk about. She is a low demanding guest who will be happy to get to know you. I will never forget the story she told me about getting watermelons in Budapest for a catering job all by her self travelling by eurolines. Besides the writing and talking it is the food that connects us in the end! I am just back from Hungary... (Bron: www.couchsurfing.org)

...

FAQ© FRUITFUL LIFE & WEDDING 2010-2012 All photos on the website are the property of Ferenc Kiss/Alle foto´s op de website zijn eigendom van Ferenc Kiss

Bedrijfsnieuws - Agenda/Algemene nieuws (bilingual)- Wijze uitspraken & moppen - Partners & Sponsors - Sitemap - Contact

If you send us an e-mail please fill SUBJECT in./Bij e-mail het ONDERWERP invullen aub:

  1. FRUIT PARTY/FRUIT CATERING